تبلیغات کلیکی سامانه گوگل پلاس و افزايش بازديد
چتروم جرقه ايراني باكس كارت شارژ به قيمت دولتي و نمايندگي ايرانسل و همراه اول
کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب
گروه اينترنتي جرقه ايراني
گروه اينترنتي جرقه ايراني

کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب





خودتان دست به كار تهیه خوراكی‌ها شوید:


از ماست و جوانه گندم تا رب انار و سركه انگور
كمتر محصولی از تولید كارخانه‌های صنایع غذایی به پای خوراكی‌هایی می‌رسد كه خودمان در خانه درست می‌كنیم؛ هر چند زحمت به عمل آوردن این خوراكی‌ها در خانه خیلی بیشتر از خرید آنها از سوپرماركت‌هاست، اما لذت استفاده از دسترنج خودمان به اندازه‌ای است كه بتوان كمی زحمت را به جان خرید.
درست كردن ماست در خانه یكی از این كارهای زحمت‌دار است كه اگر مراحل آن به درستی طی شود محصول نهایی‌اش واقعا دلچسب می‌شود. رمز داشتن یك ماست خانگی مرغوب به میزان گرما و حرارت شیر بستگی دارد. پس اگر می‌خواهید ماست خوش‌طعمی داشته باشید كه بعد از مدتی آب نیندازد شیر را در حرارت 90 درجه حداقل به مدت 5 دقیقه بجوشانید. رمز دیگر قوام گرفتن ماست استفاده از شیر خشك است. این ماده باعث می‌شود ماست سفت‌تر شده، آب نیندازد و زود بسته شود.
انتخاب مایه ماست مرغوب نیز یكی از رموز داشتن ماست مرغوب است. پس اگر می‌خواهید ماستی خوشمزه به دست بیاورید حتما از مایه ماست مرغوب و خوش طعم استفاده كنید. یادتان باشد یكی دیگر از عوامل بدمزه شدن ماست، نگه داشتن طولانی‌مدت آن در محیط گرم یا بیش از حد جوشاندن شیر است.

اگر خواهان تولید ماستی شیرین در خانه هستید این هم راهكار خودش را دارد. یعنی ماستی شیرین می‌شود كه شیر آن بعد از جوشیدن بیشتر سرد شود و كمی دیرتر به آن مایه ماست اضافه شود. این كار باعث می‌شود تا شیر كمی دیرتر ببندد، اما بعد از ماندن 3 تا سه و نیم ساعت در یخچال تبدیل به ماستی شیرین می‌شود.
خریدن جوانه گندم، عدس یا ماش از فروشگاه‌ها راحت‌ترین راه برای استفاده از این جوانه‌های خوشمزه است، اما این كار یك اشكال دارد و آن این كه اگر میزان مصرفتان زیاد نباشد و مجبور شوید اضافه جوانه‌ها را در یخچال نگه دارید بعد از چند روز جوانه‌ها پلاسیده و قهوه‌ای رنگ می‌شوند به طوری كه رغبت خوردن را از بین می‌برند. پس اگر می‌خواهید آدم‌های اسرافكاری نباشید و همیشه جوانه‌های تازه و خوشرنگ استفاده كنید می‌توانید با كمی همت، خودتان دست به كار تولید آنها شوید.
برای این كار دانه مورد نظر را یك شب قبل در آب خیس كنید و در جای نیمه گرم قرار دهید و روز بعد آنها را آبكش كنید تا آب آنها گرفته شود. پس از آن، دانه‌ها را درون یك شیشه بریزید و پارچه‌ای مرطوب روی آن بكشید و هر صبح و شب، كار آبكش كردن آنها را ادامه دهید. یادتان باشد تمام این مدت ظرف موردنظر باید در جای تاریكی مثل كابینت قرار گرفته باشد. بعد از گذشت 3 تا 5 روز دانه‌ها را كه حالا جوانه‌های كوچكی زده‌اند از درون كابینت درآورید و پشت پنجره رو به آفتاب قرار دهید. یادتان باشد در این مدت نیز جوانه‌ها همیشه باید مرطوب باشند و هر روز حداقل 2 بار آبكش شوند. از این مرحله تا تبدیل دانه‌ها به جوانه‌های قابل خوردن حدود 2 روز زمان نیاز است. پس وقتی جوانه‌ها به اندازه دلخواهتان رسیدند آنها را خوب بشویید و در ظرفی دردار درون یخچال نگه دارید.
اگر یك بار رب انارهای آماده بازار را چشیده باشید حتما به این نتیجه رسیده‌اید كه بهترین كار، پختن رب انار در خانه است. این كار البته كمی زمان می‌برد، اما نتیجه‌اش به هیچ وجه قابل مقایسه با تولیدات بازاری نیست. گام نخست برای پختن رب انار در خانه، انتخاب انارهای مرغوب و آبدار است كه باید دانه دانه شوند و درون قابلمه قرار بگیرند. وقتی انارها دانه دانه شدند آنها را درون قابلمه (ترجیحا لعابی) بریزد و تا روی دانه انارها آب بریزید. باید اجازه بدهیم تا حداقل به مدت نیم ساعت این انارها بپزند تا گوشت آنها نرم شود. وقتی انارهای پخته شده كمی سرد شدند آنها را درون صافی بریزید و مثل زمان تهیه لواشك مایه پخته شده را با فشار از صافی رد كنید. در این مرحله آبی نسبتا غلیظ از انارها به دست می‌آید كه باید تا غلیظ شدن كامل روی شعله باقی بماند. یادتان باشد هنگام جوشیدن آب انار آن را مرتب به هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی رب انار به شكل ماستی نسبتا رقیق در آمد آماده سرد شدن و قرار گرفتن در ظرف مورد نظر است.
سركه هم اگر در خانه تهیه شود عطر و طعم بهتری دارد و از شر مواد نگه دارنده هم خلاص می‌شود. برای داشتن سركه‌ای مرغوب مقداری انگور كه بهتر است از نوع آبدار باشد تهیه و آنها را حبه كنید. پس از آن حبه‌های انگور را بشویید و خشك كنید و در ظرف مورد نظر بریزید. در این مرحله می‌توانید یك لیوان سركه نیز به انگورها اضافه كنید و مخلوط این مواد را در ظرف مورد نظر بریزید، اما یادتان باشد ظرف را زیاد پر نكنید چون بعد از چند روز وقتی سركه به جوش بیاید از ظرف سرریز می‌كند. ظرف حاوی انگور باید در جای گرم و ترجیحا تاریك قرار بگیرد. مدت به عمل آمدن سركه نیز حدود 3 تا 4 ماه است. اگر می‌خواهید رنگ سركه شما در نهایت قرمز شود می‌توانید هنگام خرید انگور نوع قرمز آن را انتخاب كنید. همچنین استفاده از انگور‌های معمولی باعث می‌شود سركه كمرنگ شود.
 


تبلیغات کلیکی
سامانه گوگل پلاس و افزايش بازديد

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








ارسال توسط سعيد كريمي

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 32
بازدید دیروز : 11
بازدید هفته : 84
بازدید ماه : 2858
بازدید کل : 967616
تعداد مطالب : 441
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 2







Powered by WebGozar